DiSC

Everything DiSC®:

 • Bidrager hver dag til at gøre ledere og medarbejdere mere effektive i kommunikationssammenhænge
 • Er dansk valideret og rapportens indhold holdes således op imod en dansk normgruppe
 • Anvendes i dag af HR-professionelle, ledere, trænere og konsulenter i hele verden, som et fantastisk samtaleværktøj.

HVAD ER DiSC?
DiSC er et af verdens mest anvendte og anerkendte personprofilværktøjer og bruges med succes verden over i både store og små organisationer til at arbejde målrettet med rekruttering, ledelse, udvikling, salg, forhandling, samarbejde, teamudvikling og kommunikation. Kort sagt: (næsten) alt, der handler om professionelle, menneskelige relationer. Der findes mange forskellige udgaver af DiSC og du er muligvis allerede stødt på forskellige måder at stave ordet på (DISK, DISC). Hos DISCnordic hedder vores
udgave Everything DiSC® udgør den nyeste generation DiSC værktøjer på markedet.

ANVENDELSESOMRÅDER MED EVERYTHING DiSC
Du kan bruge DiSC målrettet indenfor alle former for professionelle relationer:

 • Forstå din og modtagerens adfærd
 • Bliv bevidst om forskelle og ligheder og brug denne viden til at skabe knivskarpe relationer.

Nogle af de mest oplagte anvendelsesmuligheder for Everything DiSC er:

 • Salgs- og kommunikationstræning
  Kend din salgsstil og forstå dine kunders behov og købsmotiver. Hvad er dine styrker og udfordringer som sælger og kommunikator, og hvordan tilpasser du bedst din stil til modtagerens DiSC-profil?
 • Ledelse
  Kend din ledelsesstil og lær at tilpasse din ledelse til situationen og dine medarbejderes behov. Hvilke lederkompetencer understøtter din DiSC-profil, og hvilke ledelsesopgaver har du sværest ved at løfte tilfredsstillende?
 • Relationer og samarbejde
  Everything DiSC er skabt til relationer og samarbejde, værktøjets intuitive opbygning gør det let og effektivt at anvende i hverdagen. Hvad er dit særligt værdifulde bidrag til organisationen i kraft af din DiSC-profil, og hvad er dine faldgruber og blinde vinkler, hvor du har brug for støtte eller udvikling?
 • Rekruttering
  Everything DiSC målretter dit rekrutteringsarbejde i forhold til at stille skarpt på kandidatens adfærdsbehov. Hvordan vil forskellige profiler håndtere en opgave, samarbejde med andre og bidrage til organisationens udvikling?

VIGTIGT!
EVERYTHING DiSC er et værktøj, det er ikke en sandhed.